viernes, 7 de diciembre de 2007

Documental imprescindible esta noche en el canal 33

Bien, este post, es un post dedicado a mi primo, quien ha realizado un documental ganador de 2 premios.Esta noche lo emiten en el canal 33 (en catalunya) a las 00:00h en el programa Taller.doc el documental se llama: Família 068

Aqui os cuelgo la información que hay en la web de TV Catalunya.

El programa "Taller.doc" presenta el documental "Familia 068", guanyador de la passada edició dels Premis TV3 Catalunya."Familia 068" està dirigit pels joves realitzadors Rubén Margalló i Toni Edo. Gravat a la tardor del 2006, el documental explica la història d'una família entre tantes que viuen a l'abocador de Managua. Sense entrevistes, ni veu en off, ni música es teixeix el relat quotidià: de què viuen, d'on ho treuen¿ i si potser són feliços malgrat la situació.

5 comentarios:

Jobove - Reus dijo...

sera questió de donar-li un cop d'ull

salut

Anónimo dijo...

Video apunt! (Per si les mosques....)

Lourdes dijo...

És diferent, molt diferent a allò que estem acostumats a veure en un documental, però val la pena veure d'aprop i sense interrupcions altres tipus de vida.

Anónimo dijo...

Argh, he llegado tarde para enterarme...

Jaume dijo...

Realment m'ha agradat moolt. Vull felicitar desde aqui al meu cosí pel gran documental que ha fet. El van tornar a emetre després a les 3:00 del matí. TV3 segons m'ha dit mon cosí, ha pagat per poder-ho emetre 6 cops, així que ja us avisaré quan el tornin a emetre.