miércoles, 16 de mayo de 2007

He sido mutilado

Muy buenos días, hoy he sido mutilado por mi dentista. Evidentemente con mi consentimiento. Me han arrancado la muela del juicio, y debo decir, que no me ha dolido nada, ya que me ha anestesiado muy bien. Ahora si, que sensacion tan rara la anestesia bucal. Se te va durmiendo la mejilla, empiezas a notar un cosquilleo, luego lo notas un poco en el ojo, y el labio, y al cabo de un par de minutos tienes la constante sensación que se te cae la baba.

Lo realmente jodido, es notar como te va despertando la mejilla, y la boca, y la cosa cambia. Empieza a doler, y yo que sufro de jaquecas, empiezo a notar como va en aumento mi dolor de cabeza, así que creo que hy sera un día malo.

Para colomo me ha dicho el dentista que solo coma cosas frías, y el clíma me da por saco bajando las temperaturas, así que a pedir cafés con hielo, o comer pizzas congeladas que me iran genial. Eso si, creo que hasta la noche no voy a comer nada.

Que tengais un mejor día familia!

Por cierto habeis visto que fea es la muela del juicio? La caíz de la misma me recuerda la punta de un espárrago blanco. (Espero que no esteis desayunando ni comiendo, jejeje)

10 comentarios:

Anónimo dijo...

És que ets un Licantropo, quin troç de dent Xeeeeec!!!Fa por. No sabia que flash tingués aquestes dents

Cristina dijo...

Cuida't molt, i fes bondat aquests dies...

Jaume dijo...

Gràcies familia, aquest matí està sent un infern. M'hauria d'haver parat de sagnar, i encara no ho ha fet. Porto 5 hores sense queixal i cada cop em marxa més l'anestesia i em fa més mal. He hagut de tornar al dentista a les 12:30h i m'ha donat un líquid per aplicar al queixal mentre sagni, pero... buf, se'm fa etern.

Espero que pugui estar millor demà,. ara el cap el tinc com un bombo, i la boca em fa un mal terrible, i tinc la mandíbula molt dolorida.
Creia que seria menys. El fet de treure-la no ha estat res, pero la convalescència esta sent fomuda. Bé que hi farem, de moment aguantar.

Eli Ramirez. dijo...

Es que "la muela del juicio" (en català? molar judicial?) és molta dent!

És normal que et faci mal. Només tens la mandíbula adolorida o també s'ha inflat? Perquè a ma mare li van treure dos de cop (una de cada costat) i semblava un hàmster quan té tota la boca plena de pipes XD
(ei de bon rollo eh!)

A mi me'n van treure una però és diferent a la teva.. o sigui per dalt és igual però la part de sota no era arrodonida.. era com amb arrels.. no se si m'explico...

x_x

Que't sigui lleu!

Jobove - Reus dijo...

Hi ha un bon remei posa la dent a terra i amb un bon martell, tris tris feta miques, no se s'alivia, peró et quedes la mar de be

que et milloris

Jaume dijo...

Bibliogirl, sin era igual, pero amb moltes arrels, no era la del seny, i si se m'ha inflat una mica, pero no tant com a altra gent que he vist.

Te la ma maria, crec que hauré de posar en práctica la teva tècnica, així si que aconseguiré desfugar-me!

Gràcies a tots pels ànims.

Lourdes dijo...

A veure, a veure, posem seny... bueno el que encara en tingui "claro está".
El meu queixal del seny també tenia arrels!!!
I no oblidem una cosa, els homes per això del dolor són... bueno són... "unas nenazas"!!!!!!!!!!
Ay Jaumet, no pateixis, tot i així et faré mimitos i et consentiré una miqueta. Vols que et porti un geladet quan vagi cap a casa???
Sniff, sniff....

Lourdes dijo...

I per cert! Sembla un "espárrago de Navarra", recordes aquells espàrrecs marca "Cojonudo"??
Sí que deu fer mal carinyet

Eli Ramirez. dijo...

Bibliogirl, sin era igual, pero amb moltes arrels, no era la del seny

si si! ho era!!!

El meu queixal del seny també tenia arrels!!!

veus!!! :_) He descobert la raó! Les dones als queixals del seny hi tenim arrels, perquè tenim el seny més arrelat jajaja.

Anónimo dijo...

Ostres, Jaume..és enorme... Fa mal només de veure’l...
Espero que no et facis un penjoll amb el queixal.....

(Lourdes, tens raó...la resistència masculina al dolor és....si més no qüestionable...)